Szombathelyen rengeteg kulturális élmény (is) vár – Gyere színházba vagy hallgass meg egy remek komolyzenei koncertet a Bartók Teremben!

Szombathelyre jönni nem csak a környék természeti értékei és Ausztria közelsége miatt érdemes. Kulturális élményeket is bőven gyűjthetnek a hozzánk látogatók. És most nem múzeumok meglátogatására vagy a több ezer éves épített örökségekre gondolunk. Ezúttal a Bartók Terem koncertjeit és a Jordán Tamás vezette Weöres Sándor Színház előadásait szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani.

Mindkét helyszín már önmagában, csak az épület miatt is megér egyébként egy látogatást. A színház ugyanis egy teljesen új, modern épületben működik, a Bartók Terem pedig az egykori szombathelyi zsinagóga része. Ami megintcsak egy csodálatos, nemrég felújított épület.

PJ23067

fotó: sso.hu

A meglátogatásuk azonban akkor lehet igazán teljes, ha valamilyen előadást is megnézünk. Ha ezt tennéd, a Weöres Sándor Színház éppen aktuális darabjairól itt tájékozódhatsz. A Bartók Terem programjáról pedig a Savaria Szimfonikus Zenekar oldalán, az sso.hu-n tudsz informálódni.

A Bartók Teremről egyébként érdemes tudni, hogy Magyarország egyik legjobb akusztikájú koncert termeként tartják számon. A Weöres Sándor Színházról pedig azt, hogy az itteni társulatnak számos országosan ismert színész is a tagja.

Szóval szerintünk nem kérdés, hogy mindkét helyszínre el kell látogatnod, ha Szombahelyen jársz. Amennyiben így döntesz, szállást természetesen nálunk foglalhatsz

Gyere Szombathelyre, gyűjts kulturális élményeket (is)!