Kandalló előtt pizzázni – nálunk ezt is lehet

Szállodába pizzát rendelni? Miért ne? Szerintünk egyáltalán nem fura dolog. Sőt, egészen hangulatos ősszel a szállodai kandalló előtt sörözgetni, pizzát enni. Már amennyiben tényleg finom pizzát sikerül rendelni. Szerencsére mi ehhez is tudunk tippet adni.

Persze tudjuk, valamelyest szubjektív az, hogy mit nevezünk jó pizzának. De azért próbálunk objektív tényeket is mondani a tőlünk érdeklődőknek, amikor egy-egy helyet ajánlunk.

Ilyen pizzéria például a Görög pizzéria. Már, amit szívesen ajánlunk. Akinek bejön a vastagabb tésztás megoldás, mindenképpen innen rendeljen. Ha viszont tradicionális kemencés lángost szeretne, akkor a Ciao Amico számát kell tárcsáznia. Sokan mondják, hogy az itteninél jobb pizza nincs a városban. Mi is hasonló véleményen vagyunk. Bár a verseny rendkívül szoros a Fő téri pizzaszeletezővel. A La Pizza di Fetta-ban ugyanis tényleg olasz ízvilágot kapunk. Egészen konkrétan hagyományos, vékony tésztás nápolyi pizzát készítenek itt. No, de ez csak a mi véleményünk. Nézzük meg, hogy a Google értékelések alapján Szombathelyen melyik pizzériák tartoznak a top-ba. 

pizza-szombathely

A Sebrano Pizzéria 4,6 csillaggal büszkélkedhet. Ez a hely egyébként már régóta működő pizzéria a városban. Valószínűleg nem véletlenül. De hasonlóan klasszik pizzéria a Bingo is. A Google értékelések szerint 4,4 csillagos. Ugyanennyit kapott a Sörpatika pizzája is. Ahol egyébként még arra is van lehetőség, hogy a pizza mellé sört is rendelj házhoz. Csak tudjál választani. Ugyanis több száz sörkülönlegesség szerepel az itallapon. Végül egy 4,2-es értékelést kapott pizzéria, pontosabban olasz étterem. Ez a Bellagio Étterem

Tartalmas pizza, kiváló íz. Röviden talán így lehetne jellemezni az itteni pizza kínálatot. Szívből ajánljuk ezt a helyet is.

Szóval, ha úgy gondolod, hogy a nálunk eltöltött kikapcsolódás ideje alatt szívesen ennél egy remek helyi pizzát, bátran érdeklődj a rendelési lehetőségekről a recepción. Huppanj le az előtérben lévő fotelek valamelyikében, húzódj közelebb a kandallóhoz és lazíts így egyet!