Nálunk még kandalló előtt is forraltborozhatsz

Kandalló előtt forraltborozni. Tipikus téli program. És ez egy olyan élmény, amit nálunk, a Garda Hotelben is átélhetsz.

A szálloda lobby részén található egy remek kis kandalló. Nem messze tőle van egy nagyon kényelmes kis ülőgarnitúra, amibe belesüppedve belefeledkezhetünk akár a pattogó tűz megnyugtató látványába. Vagy olvasgathatunk valami szuper könyvet. Közben pedig vasi forralt bort is kortyolgathatunk. Vagy, ha nem vagyunk kifejezetten borosak, természetesen teázni is lehet. Bármelyiket is szeretnéd, a téli időszakban rendelhetsz a recepción.

De ne csak magányos programokban gondolkodjunk, hiszen a családdal és a barátokkal is eltölthetünk itt egy-egy kellemes estét. Társasozni, kártyázni egészen különleges élmény ilyen környezetben. A közös játék remek kis levezetése lehet mondjuk egy aktív téli napnak. Ahogy egy közös pizzázás is. Igaz, a pizzát nem mi készítjük, de rendelni bármikor tudunk nektek, ha éppen ahhoz lenne kedvetek.

Ha tehát télen jöttök, számoljatok a kandallós lobby-nk kínálta lehetőséggel. Egy egész napos korizás vagy téli túra után szerintünk jó itt lazítani. Főleg hóesésben. Az előteret ugyanis nagy üvegablakok határolják. Szóval a kandalló mellől akár még a hóesést is csodálhatod.

Gyere, éld át mindezt nálunk! Foglalj szállást még ma! Erre itt van lehetőséged.