Ne a sietségről szóljon a karácsony! – Ha vendégségbe érkeztek Szombathelyre, foglaljatok szállást a Gardában

A karácsonyt mindenki várja, a családi ünneplést különösen. Egyvalamire viszont nem  különösebben vágyunk: a logisztikára. Egészen konkrétan az utazásra és a nagyszülőknél, rokonoknál eltöltött éjszakák megszervezésére. Főleg akkor, ha még gyerekek is vannak a családban… Ha nagy a család, az elszállásolás különösen problémás dolog. Ha pedig kényelmetlenül kell töltenünk az éjszakákat, az bizony könnyen rossz élménnyé teszi a karácsonyozást. Szerencsére ma már erre is van megoldás. Legalábbis nálunk, a Garda Hotelben kínálkozik arra lehetőség, hogy az ünnepekre – akár egy-egy éjszakára – foglalj szállást. Ezzel sokkal nyugodtabbá teheted a karácsonyi rokonlátogatást.

Képzeld csak el: kényelmesen elindultok otthonról, kényelmes ruhában – ez sem utolsó szempont. Elfoglaljátok nálunk szobát, letusoltok, pihentek kicsit, átöltöztök és úgy mentek a mamához, a papához, a tesóhoz, a rokonokhoz. A családi ünneplés alatt pedig még koccinthattok is, hiszen nem kell senkinek hazavezetni. És a fáradt, álmos gyerekkel se kell még órákat autózni, mire újra otthon lesztek. Ha szállodai szobát foglalsz, nem merít majd le az ünnep. Hidd el, sokkal meghittebbé tehető így a rokonlátogatás.

496598-PH7KXN-804

Talán megéri ezt a plusz költséget. Már csak azért is, mert így még az is megoldható, hogy egy kis időt magatokra is áldoztok. Mivel nem kell mindent egy napba sűríteni, lesz alkalom mondjuk karácsonyi vásározásra, korcsolyázásra, szánkózásra… Bármire, ami plusz élményt ad. Akár a nagyszülőkkel vagy nélkülük. Mi döntünk. A lényeg az, hogy egyáltalán nem kötött a program. Szóval lesz lehetőség úgy kikapcsolódni, ahogy te szeretnéd.

Arról nem is beszélve, hogy mindebből a másik oldal is profitál.

Vagyis a vendéglátók – a legtöbbször ők a nagyszülők. Hiszen így nekik sem kell azon fáradozni, hogy mindenki kényelmesen elférjen. Azaz így nekik is sokkal meghittebb lehet az ünnep, hiszen nem kell a vendéglátás ezen részén idegeskedniük. Tudjátok, milyenek a nagymamák… Ja, és azzal sem szomorítjátok el őket, hogy pár óra után felugrotok, mondván: időben el kell indulni, hiszen még haza is kell vezetni… Ha szállodai szobát foglaltok, az otthontól távolabb töltött családi karácsony is meghittebbé, ünnepélyesebbé tehető. Olyanná, mint amilyennek lennie kellene az ünnepnek.

Ha úgy látjátok, nektek sem lenne rossz, ha szállodai szobában laknátok az ünnepi rokonlátogatás alatt, nálunk foglalhattok szállást. Árajánlatot itt tudtok kérni. Klikk még ma! Gyorsan fogynak a szobák az ünnepi időszakra.