Egy téli tóparti szaunázáshoz mit szólnál? – Foglalj szállást Szombathelyen, a Gardában!

Ha tél, akkor szaunázás. Még akkor is, ha nem kifejezetten wellness-szelési céllal utazunk. Legyen városnézős vagy kirándulós az utazás, a nap végén akkor is jól esik egy kis lazítás. Ezt mi jól tudjuk, ezért is tervezzük, hogy kialakítunk a szállodában egy mini wellness egységet. Ahol természetesen szaunázni is lehet majd. De amíg ez megvalósul, szaunázós élménygyűjtésre van más opció is.

Nem is akármilyen. Gyöngyösfaluban, a Holdfényliget kalandparkban egy tóparti szaunaház várja az extra időtöltésre vágyókat. Ilyenkor a park nem üzemel, csak a szaunaház. Ami egészen más élményt nyújt, mint egy wellness szállodában igénybe vett relax. A szaunaház ugyanis mondhatni a természet közepén található, teljes nyugalomban. Olyan helyen, ahol rajtunk kívül más nincs is. Mondhatni intim környezetben. Szóval ilyen wellnessre nem sok helyen van lehetőség.

szauna_szállás_Szombathely

A szaunaház egyébként teljesen felszerelt, a zuhany, az öltöző adott, illetve a szolgáltatás része, hogy vendégek törölközőt és illóolajokat is kapnak. A szaunában egy időben 8 vendégnek van hely, szóval nem kis szaunaházról van szó – úgyhogy akár baráti társasággal is lazíthattok itt. Mondjuk egy környékbeli túra után.

Amit fontos még tudni, hogy a szaunaház felfűtése miatt előre kell jelezni, mikor érkeznétek. Az árak egy főnek 2 ezer forint körül alakulnak, és két vendég esetén már igénybe lehet venni a szolgáltatást. Szóval egy romantikus páros programnak sem utolsó…

Ha tetszik az ötlet és a Gardában szálltok meg, érdeklődjetek előre a foglaltságról. 

Ha van rá módotok, éljetek a lehetőséggel! Biztosan maradandó élmény lesz. Akár a párotokkal jöttök, akár nagyobb csapattal, jó kis program a közös szaunázás.

Foglaljatok szállást Szombathelyen, a Gardában, Gyöngyösfalu tőlünk csak negyed óra.