Szabadulós játékok Szombathelyen – Nem csak akkor ideális program, ha esős lenne az idő a nyaralás alatt

>Ha a nyaralás nem feltétlenül klasszikus élményszerzésben gondolkodsz, van egy tippünk. Pontosabban kettő. Próbáld ki a szombathelyi szabadulószobákat! 

Ha extra élményre vágytok vagy csak szimplán esős időt csíptetek el a nyaralás alatt, a szabadulószobás élménygyűjtés remek alternatíva lehet. Igaz, ez a program nem segít túl sokat abban, hogy jobban megismerjétek Szombathelyet, viszont a kikapcsolódás garantált lesz. Mindkét helyen.

A Zártajtóban jelenleg három téma közül választhattok. Nehézségi fokozat és történet szerint. Az egyik sztoriban egy kisebb felfedező csapat tagjaiként kell titkokat kinyomoznotok. A másik történet egy vegyi laborban játszódik. Itt egy őrült professzort kell megakadályozni abban, hogy elpusztítsa az emberiséget. A harmadik sztori egy párhuzamos valóságba repít. Egy olyan helyre, ahol egy mágneses kitörés következtében folyamatosan fogy az oxigén és mindösszesen 60 percre elegendő csak a levegő… 

86dad7f3

Hasonlóan izgalmas játékok várnak a Tömlöcben is. Az egyik helyszínen bizonyos betegségeket kell legyőznie a csapatnak, a másikban pedig a köztünk élő idegenek által hagyott nyomok alapján kell ki kideríteni, mi is történik a szobában… Izgalmasan hangizk. 

aa8c1ca0

Ami pedig az árakat illeti. Utóbbiban, a Tömlöcben egy csapat esetén 9 ezer forintba kerül egy játék. Két vagy ennél több csoport esetén pedig csak 8 ezer forintba kerül a játék. A Zártajtóban a harmadik pályán 11 ezer forintba kerül a játék egy csapatnak, míg az első kettőben 9 ezer forint a kaland díja. Természetesen ha egy csapat több pályát is végigjárna, kedvezmény jár. Talán ezt is érdemes megfontolni.

Az árakról és a pontos leírásokról, a megközelítésről tájékozódj a zartajto.hu-n!

Ha pedig a Tömlöc a szimpatikusabb és többet tudnál meg az ottani sztorikról, akkor irány a tomloc.hu.

Akár csapatépítésnek is kiváló…

A programok pároknak, családoknak is ideális nyaralás alatti időtöltés, de csapatépítésre is kiválóan alkalmasak. Szóval ha netán kollégákkal, barátokkal élnétek át közös élményeket Szombathelyen, a szabadulószobás lehetőséget is vegyétek számításba.

Ha kedvet kaptál egy kis szombathelyi kalandhoz, szállást itt tudsz foglalni.