Foglalj szállást Szombathelyen! – Fedezd fel Vas megye értékeit tőlünk indulva!

Nem is gondolnád, mennyi érték vár Szombathely környékén. Mi, helyiek sem tudjuk igazán, mi minden vesz minket körül. Erre döbbentünk rá a napokban, amikor megnéztük a Vas Megyei Értéktár videóját. Igazából rengeteg olyan pontja Vas megyének, ahol még mi sem jártunk. Ráadásul ezek közül nem egy itt található a közvetlen közelünkben. Mondjuk Kőszegen. De említhetnénk a megye fürdővárosait – Bükfürdőt, Sárvárt vagy Celldömölköt -, ugyanakkor az Őrség értékeit sem hagyhatjuk ki a felsorolásból.

És, hogy mindezt miért mondjuk el egy szombathelyi szálláshely honlapján?

Mert ha aktív turista vagy, a Garda Hotel kiváló központja lehet a Vas megyei túráknak. Indulhatsz tőlünk Kőszeg felé, mehetsz fürdőzni Bükfürdőre, de még az Őrség is bevállalható távolságra található. Fél-egy óránál többet egyik célpontig sem kell autózni.

Csak, hogy pár vasi desztinációt említsünk. 

Szervezd meg úgy a vakációt, hogy a kirándulások kiindulópontjának a Garda Hotelt választod. Szóljon egy nap Szombathely felfedezéséről, másnap kirándulj Kőszegen, a harmadik nap pedig irány valamelyik fürdőváros. Ezek az úticélok csak fél órányira találhatók tőlünk. Szóval alig kell utaznod a Garda Hoteltől kiindulva, és máris tiéd az élmény. 

Ha tehát tartalmas Vas megyei nyaralást szeretnél, a Garda lesz az ideális szállás. Legyen a kiindulópont a mi szállodánk!

Kérj ajánlatot itt! Illetve inspirálódj, gyűjts ötleteket a kiránduláshoz a Vas Megyei Értéktár kisfilmjéből.