Öt nyári program, amik igazi élménnyé teszik a szombathelyi vakációt

Ha Szombathelyre jössz nyaralni és extra élményekre vágysz, van pár tippünk.

Ha például az épített strand helyett inkább természetközeli helyen fürdőznél, irány a határ osztrák oldala! Pár kilométerre tőlünk ugyanis két olyan települést is találsz, ahol akár tóban, természetes vízben fürdőzhetsz. Az egyik Rohonc, a másik pedig Burg. Mindkettő remek választás. Szombathelyről rengetegen járnak ezekre a strandokra. 

tavak vas megyében

De élményt nem csak vizes helyeken lehet gyűjteni. Ha nyitott vagy a kalandokra, a közeli Holdfényligetbe is el kell látogatnod. Ez egy kalandpark az Alpok lábánál… A Gardától mindössze 20 perc autózásra.

Persze nem feltétlenül kell autóba ülnöd ahhoz, hogy kalandokban legyen részed. A hotel recepcióján például bérelhetsz elektromos rollert, amivel alternatív módon járhatod be a várost. Ez is remek élmény és kicsit más, mint a megszokott. A járgányok segítségével könnyedén eljuthatsz Szombathely távolabbi látványosságaihoz is. 

Mondjuk a szombathelyi csillagvizsgálóhoz. Amennyiben egy romantikus programra vágysz, vagy a gyerekeknek mutatnál valami izgalmasat, ez az alternatív kikapcsolódási lehetőség szerintük jó választás.  

2fdb10d5

Ahogy egy jó vacsora is. Mondjuk a Sörpatikában. Kicsit eldugott hely, de hidd el, tetszeni fog. Akkor biztosan, ha a sört és a pizzát is szereted. Meg a természetközeli hangulatú belső udvarokat. És ha már nyáresti sörözés, akkor a Malom pub-ot is ajánlanunk kell. És nem csak a “sörösöknek”. Itt ugyanis remek fröccsöket is kérhetsz. Mondjuk a házi burger mellé. 

Szóval ha élményteli szombathelyi vakációt szeretnél, a programkínálat tekintetében bőven van választék. Egészen egyediek is tartoznak ebbe a kategóriába. Gyere hozzánk és tedd felejthetetlenné az idei nyarat!

Foglalj szállást a Garda Hotelben!