Weinblick – Ha nálunk jársz, kirándulj el ehhez a szőlőültetvények fölé magasodó kilátóhoz is

Ilyen gyönyörű látványban lehet részed, ha a Kőszegi hegy másik oldalára is elkirándulsz. Eisenberg tőlünk mindössze fél óra autóút.

De a képen látható Weinblick akár egy kerékpártúra keretében is meglátogatható. A Google térképe szerint mindössze 20 kilométerre található a kilátó.

DS180909_0336_RGB

fotó: burgenland.info

Ausztria legnaposabb tartományának nevezett Burgenland mindenképpen megér egy túrát. Akkor kimondottan, ha fürdőzést is iktattok a programba. Ahogy arról korábban már írtunk, a határ mentén több olyan tó is található, ahol adott a lehetőség a strandolásra. 

Nyáron csak felfedezed ezeket?!

Aztán a csobbanás után jöhet egy kis romantikus program…

Képzeld el, hogy a naplementét az eisenbergi Weinblick-en állva nézitek. Csodálatos látvány, amikor a szőlőültetvények felett megy le Nap. Egészen mediterrán hangulatú, mondhatni toszkán érzés.

Persze ha már itt jársz és van lehetőséged kóstolni, tedd meg azt is. Mondjuk a híres burgenlandi borból, az Uhudler-ből is kortyolj párat. 

Vagy ha a helyszínen nem megy, vigyél bort magaddal szuvenírba, esetleg kóstold meg nálunk, a szállodába visszatérve a hangulatos teraszunkon üldögélve.

Ha tetszik a programötletünk, foglalj szállást a Garda Hotelbe még ma. Online erre itt van lehetőséged. Tedd meg még ma!