Néhány szombathelyi tipp, ha a koronavírus-járvány megpróbáltatásait egy “Gardás” kikapcsolódással feledtetnéd

Azt ugyan nem tudjuk, hogy mikor tudunk újra utazni… Az azonban nem kérdés számunkra, hogy a Szombathely, a Garda Hotel és a környék nyújtotta élmények segíthetnek feledtetni a koronavírus-járvány okozta megpróbáltatásokat. Mire gondolunk?

Egyebek mellett a szálloda elhelyezkedésére

A zöld környezet, a közeli kikapcsolódási lehetőségek mind-mind segítik a feltöltődést. A szálloda ugyanis Szombathely zöld szívében található. A hotelt több park övezi, illetve a városi csónakázótó is csak pár lépés tőlünk. Ahol nem csak aktív időtöltésre van lehetőség, hanem romantikus sétákra, csónakázásra vagy mondjuk egy feledhetetlen vacsorára a parton lévő Deck Bistroban. 

deck-steg

Ne feledjük továbbá, hogy a szállodánkkal szemben található egy termálfürdő, illetve egy uszoda. Valamint a városi strandig is csak pár métert kell sétálni. 

Szóval minden egy helyen.

De nem csak ettől lesz élmény a nálunk eltöltött idő. Ha a Garda Hotelben szállsz meg, bérelhetsz például olyan e-rollert, amivel bejárhatod Szombathelyt és így fedezheted fel a város látnivalóit. Kicsit újszerű módon… Nagy élmény.

MG_1248

Aztán ne feledjük, hogy csak pár kilométer tőlünk a városi parkerdő, ahol még gyermek kalandpark is található. De természetesen a kijelölt útvonalakon túrát is tehetünk. Akár a kutyusunkkal. A Garda Hotel ugyanis kutyabarát hotel. 

Végül azt se hagyjuk ki, hogy Szombathely, így a szálloda is gyakorlatilag a határszélen található. Vagyis ha egy túrát tennél Ausztriában, akár a burgenlandi szőlőültetvények között vagy épp valamelyik osztrák fürdőtónál, könnyen megteheted. 

DS180909_0336_RGB

Ugye, hogy jól hangzik… Ha szívesen töltődnél nálunk a koronavírus-járvány lecsengését követően, mi várunk. Szállásajánlatokért bátran keress minket – akár most is. 

Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk!