Bérelj nálunk eMonste rollert, és járd be azzal Szombathelyt!

Elképzelhető, hogy Te is találkoztál már Szombathelyen eMonste rollerrel közlekedőkkel. Nem véletlen, ugyanis ezt az újfajta közlekedési eszközt már itt is lehet kölcsönözni. Egészen pontosan nálunk, a Garda Hotelben. És nem csak szállóvendégeknek, hanem helyieknek is.

Igaz, az őszi csomagunk része az eMonste rollerezés, emiatt pedig sokan használják a gépeket. Ettől függetlenül szombathelyiként is biztosan tudsz majd bérelni nálunk. A flotta ugyanis nem kicsi, 6 roller közül lehet választani.  Ha szeretnéd, akár két személyes változattal is bejárhatod a várost. Vagy távolabbra is kirándulhatsz. Ezekkel az elektromos rollerekkel ugyanis akár 70 kilométert is megtehetsz egy töltéssel. Szóval Szombathely környéke gond nélkül megtekinthető velük. És mivel meglehetősen széles kerekekkel rendelkeznek, akár a természetben vezető útvonalakon is használhatók. Az elektromos meghajtásnak köszönhetően pedig egyáltalán nem szennyezik a környezetet. A rollerek 30 km/h-val képesek haladni. Ami elsőre nem tűnik túl gyorsnak, de a rolleren ülve valószínűleg majd másként gondolod. Nem árt tehát a sisak. De hogy milyenek ezek az eMonste rollerek? Mutatunk egy fotót és egy videót is.

_MG_9682

 

A rollerek tehát a Garda Hotel recepcióján kölcsönözhetők. Másfél óra 3 ezer 500 forintba kerül. Már azoknak, akik nem nálunk szálltak meg. Ugyanis ahogy fent is említettük, az őszi csomagunkban egy óra eMonste rollerezést adunk ajándékba.

Mi azt gondoljuk, érdemes kipróbálni. Már csak azért is, mert ilyen eszközzel egyébként ritkán közlekedhetünk …. Ugyanakkor itt jegyeznénk meg, hogy egyes vendégeink egész ittartózkodásuk idejére kérik a rollert. Főleg olyan üzletemberek, akik pár napig maradnak és a taxi helyett ezzel járnak be a kiküldetés helyszínére. Nyílván ez már teljesen más, bérletre vonatkozó árképzést jelent, de megoldható.

Szóval, szombathelyiként és szállóvendégként is próbáljátok ki az eMonste rollereket! A Garda Hotel recepcióján éjjel-nappal várunk Titeket.