MEGÚJULTUNK

A Garda Hotel Szombathely legszebb részén, zöld övezetben, a Csónakázó-tó közelében, a városi Fedett Uszoda és Termálfürdő szomszédságában és a gyönyörűen felújított Tófürdő strandtól pár perc sétára található.

A szálloda épülete először 2015-ben egy teljes felújításon esett át, a szobákat, belső tereket belső építész tervei alapján alakítottuk ki, fejlesztettük a szolgáltatásokat és a minőséget. Majd 2021-ben egy még nagyobb szabású felújítás következett, amelynek során a szálloda külső nyílászárói, modern hőszigetelt ablakokra lettek cserélve, de kicseréltük a vendégszobák ajtaját is és a jelen követelményeinek megfelelően kényelmes kulcskártyás rendszert vezettünk be. Továbbá fejlesztettük az épület gépészetét is, így lekerültek a radiátorok, és a legmodernebb hőszivattyús, napelemes VRV rendszer lett kiépítve, így szállodánk teljes épülete klimatizált már.

A szálloda építészeti kialakításánál és jellegénél fogva barátságos hangulatú, ahol vendégeink professzionális vendéglátásban részesülnek, mégis otthon érezhetik magukat. Nyáron kellemes reggelizőterasz, napos és árnyékos kert, télen kandalló és halk zene teszi teljesebbé a nálunk eltöltött időt. Kollégáink szakképzett vendéglátók, akik számára elsődleges szempont vendégeink kényelme.

Szoba választékunkban található nagyobb méretű, elegáns szoba, és kisebb méretű, barátságos, alacsonyabb árfekvésű szoba is. A felújítás során 15 darab kisméretű szobánkat teljesen átalakítottuk, így csoportoknak, sportolóknak és családoknak is tudunk egyedülálló szálláslehetőséget kínálni, ahol emeletes ágyakon is kényelmesen tudnak vendégeink pihenni. A felújítás után már összesen 37 szobában, 91 főnek tudunk szállást biztosítani.

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Üzenetküldő panelünk segítségével könnyen,
pár egyszerű lépésben foglalhatsz szállást vagy kérhetsz ajánlatot.