Foglalás és lemondás feltételei

FOGLALÁS ÉS AJÁNLATKÉRÉS:

A honlap foglalás paneljében „ajánlatkérés” –ként elküldött üzenet egyik fél számára sem jelent kötelezettséget. A felhasználó csupán arra ad felhatalmazást a Garda Hotel munkatársainak, hogy számára, a megadott paraméterek szerint, egyedi árajánlatot készítsenek. A későbbiekben ezt a foglalást írásban meg kell erősíteni. Az ajánlatkérésre a Garda Hotel által elküldött ajánlat elfogadása tényleges foglalásnak minősül, ezzel a felek között a szerződés az ajánlatban foglaltak szerint létrejött.

A honlap foglalási paneljében „foglalás” –ként elküldött üzenet tényleges foglalásnak minősül. A visszaigazoló email üzenet a két fél közötti szerződésként mindkét fél számára hivatkozási alap.

FOGLALÁS LEMONDÁSA:

Amennyiben a foglalás lemondásra vagy módosításra kerül, az alábbi kötbérösszegek kerülnek felszámításra:
– 30-15 nappal korábban történő lemondás esetén a lemondott éjszakák szállásdíjának és más megrendelt szolgáltatásoknak a 30%-a,
– 15-4 nappal korábban történő lemondás esetén a lemondott éjszakák szállásdíjának és más megrendelt szolgáltatásoknak az 50%-a,
– 3 vagy kevesebb nappal korábban történő lemondás illetve meg nem jelenés esetén a lemondott/elmaradt éjszakák szállásdíjának és más megrendlet szolgáltatásoknak a 100%-a.

Kiemelt időszakokban (pl. Húsvét, Savaria Karnevál, Szilveszter, egyéb állami ünnepek, sport rendezvények) a fentiektől eltérő kötbérösszegek:
– 30 vagy több nappal korábban történő lemondás esetén a lemondott éjszakák szállásdíjának és más megrendelt szolgáltatásoknak az 50%-a,
– 29 vagy kevesebb nappal korábban történő lemondás esetén a lemondott éjszakák szállásdíjának és más megrendelt szolgáltatásoknak a 100%-a.