JOGI NYILATKOZAT ÉS ADATVÉDELEM

JOGI NYILATKOZAT:

A weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése és a honlap felépítése az NTS Hotel Liget Kft. tulajdonát képezi. Annak akár egészében, akár részleteiben történő másolása, terjesztése vagy bármilyen módon való felhasználása a honlap tulajdonosának írásos engedélye nélkül tilos.

A honlapon feltüntetett árak és akciók csak tájékoztató jellegűek és nem számítanak közvetlen ajánlattételnek.

A honlapon elhelyezett képek csak dekorációk, a honlap megjelenítésének részei.

A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget a weboldal szöveges tartalmaiban található elírásokért, sajtóhibákért, valamint a szöveges tartalom értelmezéséből fakadó vélt elvárások elmaradásáért.

A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalon elhelyezett tartalmat bármikor, külön értesítés nélkül megváltoztassa.

Ez a honlap magyar tulajdonú, Magyarországon regisztrált domain alatt fut és tatalma Magyarországon működő szolgáltató tárhelyén van elhelyezve.

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK:

A honlap üzenetküldő paneljében, ajánlatkérés vagy foglalás közben megadott adatokat kizárólag kapcsolattartás céljából jegyezzük fel. Nem küldünk kéretlen levelet, a személyes adatokat nem gyűjtjük adatbázisban és azokat nem adjuk át harmadik személynek.