Vacsorázz tóparti étteremben és csónakázz egyet a lemenő nap fényében! – Zárd le így a napot Szombathelyen

Mi lehetne ideálisabb lezárása egy kellemes szombathelyi napnak, mint egy remek csónakázás a Garda Hoteltől pár lépésre található csónakázó tavon?

Sőt, ha még nagyobb élményre vágyunk, az esti vacsorára a csónakkölcsönző felett lévő teraszos étteremben is sort keríthetünk. Majd ezután ringatózunk kicsit a szombathelyi tó vízén. Ami egyébként már áprilistól megtehető – ha az időjárás is engedi. Május 1-jétől pedig már folyamatos a nyitva tartás. Egészen augusztus 31-éig délelőtt 11 órától este 8 óráig van lehetőség csónakázni, úgyhogy egy korai vacsora utáni még bele is fér a programba az evezés. Ahogy az említett étterem honlapján olvasható, már 700 forinttól bérelhető csónak – fél órára. Egy óra már 1000 forint. De nem csak csónak, hanem vízibicikli is kölcsönözhető, és nem csak vacsorázni, hanem fagyizni is tudunk a kikötőben. Vagyis ha a csónakázás után még sétálnánk egyet, azt fagyival a kezünkben is megtehetjük. Akár a csónakázó tó szigetére is bemehetünk. Persze jókat enni a tó partján nem csak a Deckben tudunk. Ott van a Tóvendéglő is. Ahonnan szintén remek látvány tárul elénk a tóra.

Étterem, szállás Szombathely

A Deck Bistro este

Szóval szerintünk mindkettő remek választás. És ahogy a bevezetőben írtuk, a Garda Hoteltől csak pár méterre találhatók ezek az éttermek. Mindkettő ideális vacsora helyszín. A fagyizós séta, a csónakázás pedig méltó lezárása lehet egy szombathelyi napnak.

Ha hozzánk jössz kikapcsolódni, a csónakázó tóhoz mindenképpen látogass el! A csomagajánlatok itt.