Gyertek, foglaljatok szállást nálunk, és fürdőzzetek egyet ebben a burgenlandi fürdőben!

Hamarosan őszi szünet. Ti már kitaláltátok a családi progrit? Ha nem, nekünk van egy remek ötletünk. Gyertek el hozzánk, foglaljatok szállást Szombathelyen, a Garda Hotelben, és látogassatok el a tőlünk csak pár kilométerre lévő Sonnentherme-be. Talán hallottatok már erről az élményfürdőről.

Gyermekes családok nagy kedvence ez a hely. Szombathelyről rengetegen mennek ide kikapcsolódni. Lutzmannsburg – itt található a fürdő – csupán 40 perces autóútra van tőlünk. Alig kell többet autózni, mint Bükre vagy Sárvárra. Igaz, az árak magasabbak, mint Magyarországon, de a szolgáltatás minősége talán megéri a plusz ráfordítást. Vannak it csúszdák, emellett szauna, rengeteg medence várja a vendégeket. De ami miatt nagyon szeretik a határ közelében élő családosok, hogy a fürdő teljesen baba- és gyermekbarát. Ami nem csak az állandó szolgáltatások minőségében nyilvánul meg, hanem abban is, hogy rendszeresen szerveznek itt különféle családi programokat. Így van ez ősszel is. Most éppen maxi-mini heteket tartanak. Ami számtalan ingyenes extra programot jelent. A bábelőadástól kezdve, a vízitáncon és gyerekszaunán át a kabalával történő fotózkodásig rendkívül széles a kínálat. És ami még nagyon szimpatikus a fürdőben, hogy gondolnak a magyarokra is. Külön magyar nyelvű weboldalt is működtet a fürdő, ahol a programokról, az árakról, a különféle akciókról is tájékozódhatunk. Ezt itt éred el.

Persze a fürdőben nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is tudnak töltődni. Vannak itt relax- és élménymedencék és természetesen szaunavilág is.

De ami a leginkább vonzó a szülőknek, az a gyermekközpontúság. Az egész fürdő úgy van kialakítva, hogy a kicsik és a nagyobb gyermekek is önfeledten szórakozhassanak. Illetve található itt egy vizivilág is kifejezetten babáknak. Szóval ise egészen kicsi gyermekkel is jöhetünk.

wellness-szallas-Szombathely

Ahogy azt a bevezetőben említettük, a szállodánktól – ami szintén gyermekbarát – a fürdő mindössze 40 perces autóútra található. Így ha az őszi szünetben érkeztek hozzánk, akár a Sonnentherme-be is ellátogathattok.

Ha tetszik az ötlet, az aktuális ajánlatainkat, a szobaárakat itt találjátok. A burgenlandi fürdő weboldala pedig itt érhető el.

Fotó: Sonnentherme