Kutyával érkezel hozzánk? Erről a programlehetőségről mindenképpen tudnod kell

Többször írtuk már, hogy a Garda Hotel kutyabarát szállás. Nem olyan régen még szombathelyi kutyabarát helyeket is gyűjtöttünk nektek, illetve ajánlottunk olyan programokat, amiket akár a kedvencetekkel együtt is tudtok élvezni, ha nálunk töltődtök fel. Ezt a listát azonban most ki kell egészítenünk, ugyanis nem olyan régen Szombathelytől nem messze megnyílt a környék első hivatalos kutyastrandja.

Egészen konkrétan a lukácsházi tónál alakítottak ki egy partszakaszt, ahol a kutyusok hűsíthetik magukat. A tó és annak környéke egyébként eddig is kedvelt kirándulóhely volt a kutyások körében is, de most egészen biztos, hogy még többen érkeznek majd ide a kedvencükkel. Többen talán még távolabbról is. Mondjuk olyanok, akik nálunk, Szombathelyen, a Garda Hotelben szállnak meg.

Kutyabarát-szállás-szombathely

Lukácsháza egyébként a Kőszegi hegy lábánál található, szóval ha nem egész napon át tartó kutyás fürdőzést terveztek, akár a hegyre is elkirándulhattok. Vagy Kőszegre, ahol mondjuk egy remek fagyival a kézben felfedezhetitek az igencsak hangulatos utcácskákat. De ott van Lukácsházától egy kőhajításnyira Velem is, ahol annyira tiszta a levegő, hogy sok asztmás, allergiás direkt ezért látogat el ide. Persze teljesen egészségesen is megéri ide jönni… Cák, Velem, Bozsok mind-mind megér egy kirándulást. Ősszel is. Hiszen ez Vas megye egyik mini borvidéke.

Szóval, ha kutyussal érkezel hozzánk, akár egy Lukácsháza-Velem-Bozsok kör jó kis programot ígér nektek is.

Meggyőztünk? Foglalj szobát még ma!