Így lesz felhőtlen az esküvői buli – Foglalj szállást a Gardában, ha szombathelyi lagzira vagy hivatalos

Esküvőn bulizni csak akkor lehet önfeledten, ha nem maradunk ki a koccintásból, és a buli közben nem kell azon gondolkodni, hogy mikor és hogyan jutunk majd haza. Azoknak, akik távolabbról érkeznek egy esküvőre, sokszor esélyük sincs elengedni magukat. Az, hogy még haza kell vezetni az éjszaka közepén, nem éppen felemelő gondolat, nem sokat emel az ember hangulatán.

Szóval, ha van rá mód, célszerű szállást foglalni az adott napra. Igaz, ez valamelyest megdobja a költségeket. De “magunk közt szólva” egy éjszaka ára már nem oszt, nem szoroz az esküvői kiadásokat nézve. És így legalább tényleg buli lesz a buli. Sőt, másnap addig alszol, amíg csak jól esik, és még reggelizni is tudsz az indulás előtt. Nem kell kapkodni, szép nyugisan felkelsz, és úgy indulsz haza. 

Szerintünk ez jól hangzik. Érdemes megfontolnod, ha szombathelyi lagzira vagy hivatalos. Különösen akkor, ha a környező éttermek valamelyikében lesz a buli. A Tó vendéglőtől vagy a Deck Bistro-tól ugyanis csak pár lépést kell megtenni a szállodánkig. És ezt a tippet nem csak a vendégeknek érdemes megfontolni.

brides wedding party in the elegant restaurant with a wonderful light and atmosphere

Azok a leendő házaspárok, akik a násznép egyes tagjainak keresnek szállást Szombathelyen az esküvő napjára, ugyancsak kérhetik a kollégáink segítségét. Egyedi ajánlatért klikkeljetek ide! 

Ha több vendég érkezik távolról, ezzel a lehetőséggel célszerű számolnotok. Nehogy azon múljon a buli, hogy a hazautazás terhe miatt egyesek csak visszafogottan mulatnak. 

Fontoljátok meg a lehetőséget! Ha úgy döntöttetek, hogy szállást kerestek Szombathelyen, mi várunk titeket a Gardában.