Hálásak vagyunk az értékelésekért – A személyzet kedvessége 9,1-es

Nézted már, hogy milyen kommenteket, értékeléseket kapunk a szállásközvetítő oldalakon? Ha nem, mi csak biztatni tudunk erre. Nagyon büszkék vagyunk ugyanis arra, hogy a Booking-on például az átlag értékelés 8,5-ös. Ami nagyon jónak számít.

Egyébként 415 értékelés érkezett már a Garda Hotel-re. Ami pedig a konkrétumokat illeti: a legtöbben a személyzet kedvességét emelik ki. Az erre vonatkozó átlagos értékelés 9,1. Ezt követi 8,8-cal az elhelyezkedés, 8,5-tel a tisztaság és ugyanennyivel az ingyenes WiFi, majd 8,3-mal a kényelem és 8,4-gyel az ár-érték arány.

Egyébként a konkrét hozzászólások is büszkeséggel töltenek el minket. Nagyon jó olvasni majdnem minden kommentben, hogy mennyire kedves és segítőkész a személyzet. Meg azt, hogy milyen bőséges a választék a reggelikor. De jó dolog azt is látni, hogy sokan értékelik a szálloda zöldövezeti elhelyezkedését is…

275708-P5OF1C-742

Persze a mi szállodánk sem lehet tökéletes, sajnos nálunk is előfordul, hogy minden igyekezetünk ellenére egy-egy szolgáltatással kapcsolatban negatív visszajelzést kapunk. De szerencsére elenyésző ezeknek a száma, illetve a súlyukat tekintve egyáltalán nem jelentősek. 

Mi egyébként nem csak a pozitív hozzászólásokért vagyunk hálásak. Számos olyan visszajelzést kapunk, ami segít még jobbá tenni a Gardát. Ilyen észrevételek, extra igények miatt alakítunk át például nemsokára néhány szobát. Talán hamarosan már a csillagok száma alapján nézett besorolásban is feljebb tudunk lépni.

Szóval a komment jó dolog.

Úgyhogy minden hozzászólásért, értékelésért hálásak vagyunk. És külön öröm, hogy mi büszkén bátoríthatunk mindenkit arra, hogy a nézze meg nyugodtan az észrevételeket a foglalás előtt – akár a Booking-on. Mi azt adjuk, amit leírunk.

Foglalj szállást Szombathelyen nálunk! Várunk a Gardában! Ajánlatot itt tudsz kérni. Természetesen a kommentek is jöhetnek.