Mi a Gardában így védekezünk – Mutatjuk, milyen intézkedéseket hoztunk a koronavírus terjedésének megállítása érdekében

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a Garda Hotelben számos extra intézkedést hoztunk. A legfontosabb talán, hogy a fertőtlenítő takarítás a korábbinál jóval intenzívebb. És nem csak a közösségi terekben. Természetesen a szobákban is jóval fokozottabb a fertőtlenítős tisztítószerekkel történő takarítás. Sőt, a kulcsokat és a kilincseket is gyakorlatilag folyamatosan, használat után szinte azonnal fertőtlenítjük.

A lobby egységünkben légfertőtlenítős diffúzort, vagyis párologtatót használunk, illetve ugyanitt a vendégtérben, a recepciós pulton egy érintés nélküli szenzoros, alkoholos kézfertőtlenítőt állítottunk üzembe. Természetesen mindezek mellett a szellőztetésre is többször sort kerítünk.

IMG_3524

Illetve a kollégák biztonságáról is gondoskodtunk. Indokolt esetben egészségügyi maszkot használnak, valamint a fertőtlenítő szappanon kívül plusz alkoholos kézfertőtlenítőt is a rendelkezésükre bocsátottunk. Ezzel is megakadályozva koronavírus terjedését. 

Úgy gondoljuk, sikerült mindent előzetes intézkedést megtennünk azért, hogy a Garda Hotelben eltöltött idő mindenki számára a lehető legbiztonságosabb legyen. 

Igaz, mi abból a szempontból szerencsés helyzetben vagyunk, hogy kis hotelként nálunk nagy tömegek jelenlétére egyébként sincs lehetőség. Vagyis a Gardában talán az átlagnál is biztonságosabb a tartózkodás. Ezt egyébként a foglaltságból érezzük is. A belföldi vendégek közül ugyanis alacsony a visszalépések aránya. Az országosan kommunikált információkhoz hasonlóan, nálunk is jellemző a kis méretű vidéki szállodákra vonatkozó tendencia. Vagyis az, hogy az emberek a nagyobb hotelek helyett inkább a pár szobás szállodákba foglalnak át. Így csökkentve annak az esélyét, hogy nagyobb tömegekkel kelljen találkozniuk.

Te is bátran tegyél így!

Mi a hotelben a lehetőségekhez képest mindent megtettünk és a jövőben is meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a hozzánk érkezők egészsége ne legyen veszélyben!

Természetesen ebben az időszakban is szeretettel várunk mindenkit a Gardában!

Ha bizonytalan lennél az utazással, a szállással kapcsolatban, hívj minket vagy írj nekünk, és mi igyekszünk azonnal választ adni a kérdésedre.