Ezután talán az apróbb élményket is jobban értékeljük majd

Nagyon úgy fest, hogy ez a tavasz most nem az utazásról fog szólni. De majd talán a nyár. Mi nagyon bízunk abban, hogy a főszezonra már csak egy rossz emlék lesz a koronavírus-járvány, és végre újra útra kelhetünk. Úgy, ahogy régen… Csak talán egy kicsit jobban értékelve a szabadságot. Merthogy ez az, ami biztosan változni fog. A hosszú – nem önként választott – otthonlét után biztosan jobban értékeljük majd a szabadságot. Még az olyan mikrovakációkat is, mint amiket korábban olyan természetesnek vettünk. Szóval az idei nyaralás már biztosan nem lesz olyan, mint korábban. Legalábbis mi mindenkit arra biztatunk, hogy ha újra útra kelhetünk, kicsit jobban értékelje az apró élményeket is. Tegyél így majd a szombathelyi utazásod alkalmával is!

Élvezd azt, hogy egyáltalán mehetsz! Sűríts minél több programot a napba. Olyan dolgokat is élj meg, amiket még nem próbáltál. Fedezd fel például elektromos rollerrel a várost. Vagy vegyél helyi kistermelőknél valami húsfélét, szerezz be frissen sült kenyeret meg egy kis Vas megyei bort, és piknikezz a szálloda melletti emlékmű dombon. Vagy bérelj egy csónakot a Deck bisztrónál, és romantikázz ugyanígy a csónakázó tó közepén. 

304319-P7QOS7-299

De legalább ekkora élmény lehet egy közös parkerdei túra, vagy mondjuk valamilyen különleges helyi étel, akár desszert vagy fagyi megkóstolása. Persze ez csak pár tipp. A lényeg az, hogy légy kreatív a programokat illetően. És ne vedd természetesnek az élményt. Élj meg minden szabad pillanatot!

Ha vége a koronavírus-járványnak, mi újra várunk. Ha érdeklődnél az ajánlatainkról, vagy csak szimplán lenne valami kérdésed, keress minket bátran. Az elérhetőségeink itt.