Újra egyre több ajánlatkérés érkezik – Augusztusra már jönnek a foglalások

Újra érkeznek az ajánlatkérések. Jó látni, hogy nem mondtatok le a nyári élményekről, és az otthonlétet kihasználva már most érdeklődtök a nyári szobaárakról. 

Persze óriási számokról nem beszélhetünk, de az már látszik: valamiféle mozgolódás elindult és velünk együtt ti is hisztek abban, hogy nyárra normalizálódik a koronavírus-járvány okozta helyzet. A beérkező üzenetekben egyébként nagyrészt a nyár második felére kértek ajánlatokat. Vagyis nagyon úgy fest, hogy a többség szerint a “rend” augusztus környékére állhat vissza teljesen. Mi egyébként ennél azért optimistábbak vagyunk. Reményeink szerint már a nyár közepén újraindulhat az élet, ezzel együtt az utazási aktivitás is. Ez nyilván rengeteg mindentől függ, de az biztos, hogy amint újra lehet utazni, mi várni fogunk titeket. Természetesen maximális egészségvédelem mellett. Ahogy azt már a koronavírus-járvány elindulásakor is tettük, úgy a járvány lecsengését követő időszakban is kínálunk a vendégeknek extra kézfertőtlenítési lehetőséget. 

Szállás-Szombathely-Garda-Hotel

Még egy fontos dolgot muszáj megjegyezni, hiszen a biztonságos utazás szempontjából ennek is van jelentősége. Mivel a Garda Hotel viszonylag kis hotelnek számít, ezért a szállodában óriási tömegek jelenlétére nem kell számítani. Ez most egészségügyi szempontból számít. Illetve mindaddig számítani fog, amíg a vírust nem sikerül teljesen megfékezni. 

Szóval, ha utazánál az idén, és szívesen jönnél Szombathelyre, kérj már most ajánlatot te is. Akár már a tavasz végére, a nyár elejére. A foglalásokat természetesen rugalmasan kezeljük. Szóval ha esetleg az tartana vissza a foglalástól, hogy még nem látni a járvány végét, ne aggódj. Ha úgy van, természetesen az átfoglalásban is partnerek leszünk.

Várunk Szombathelyen, foglalj szállást a Garda Hotelben!