Strandolós vakációt tervezel és Szombathelyen keresel ideális szállást?

Ha neked se létezik vakáció fürdőzős élmények nélkül, akkor a Garda Hotel ideális választás lesz a nyári kikapcsolódáshoz. A szállodánk közvetlen szomszédságában két strand is található.

Az egyik egy termálvizes fürdő, a másik pedig egy klasszikus strand – csúszdákkal, élményelemekkel.

strand-szállás-Szombathely

A termálvizes fürdő szó szerint pár lépésre található a Garda Hoteltől, kis túlzással akár fürdőruhában is simán átsétálhatunk a medencékhez. Amiket egyébként nemrég újítottak fel, szóval teljesen modern a környezet. Ami a szolgáltatáskínálatot illeti: mivel itt inkább termálvizes medencék és pancsolók találhatók, ezt főként a relaxálós fürdőzésre vágyó idősödőknek és a kisgyermekkel érkező családoknak ajánljuk.

Ellentétben a másik stranddal – Itt már az aktív korosztály is jól érzi magát

A Tófürdőig nagyjából tíz percet kell sétálni a szállodától. A hotel melletti csónakázó tó fái alatt haladva pillanatok alatt odaérünk. A strandon összesen 5 medence várja a fürdőzőket, mind temperálható hőmérsékletű. Ezek közül kettő feszített víztükrű úszó- és tanmedence, egy csúszdamedence, egy kalandmedence, egy pedig egy háromrészes gyermekmedence.

 

A fürdőn négy darab óriáscsúszda található. A kalandmedencékben pedig vadvízcsatorna, levegőbuzgárok, pezsgőágyak, nyakzuhany, ülő masszázs, gejzírek… Van tehát bőven élményelem.

De ne feledjük a gyermekmedencét se. Ebben az egységben különböző vízmélységű medencék várják a kicsiket. Méghozzá különféle vízi játékokkal, élményelemekkel felszerelve. Van itt vízgomba, pezsgőlevegő, vízköpő, spriccelő béka és gyermekcsúszda is.

tófürdő-Szombathely

Persze a vizes élmények mellé gasztro élmények is társulnak. A strandon található három büfé és egy komolyabb étterem is. Ez utóbbihoz még egy hatalmas terasz is tartozik, ahonnan remek a kilátás az attraktív céllal létesült, 1174 négyzetméteres szökőkutas látványtóra.

Szóval ha strandolós vakációt tervezel, Szombathely jó választás. Szállásnak pedig a legideálisabb a Garda, tőlünk tényleg csak pár lépés mindkét strand. Szerintünk ez elég fontos érv, amiért érdemes mellettünk döntened, ha Szombathelyen keresel szállást.

Ha ajánlatot kérnél, itt egyszerűen megteheted.