Ismét vannak teltházas időszakok a Gardában – Köszönjük, hogy minket választotok

Újra teltházas időszakok a Garda Hotelben. Az utóbbi hónapokban ugyan nyitva voltunk, ettől függetlenül a vendégszám csak töredéke volt az ilyenkor szokásosnak. Most viszont úgy tűnik, tényleg újraindult az élet. A Garda Hotelben legalábbis ismét vannak teltházas hetek. 

Hétköznapokra sok üzletember foglal szállást, de a városban zajló építkezésekhez érkező szakemberek közül is rengetegen szállnak meg nálunk. Sőt, most már sportrendezvények is indulnak, aminek az a következménye, hogy a versenyzők, az edzők és a különféle csapattagok is megszállnak már a Garda Hotelben. De kezd gyarapodni a kikapcsolódási céllal érkező foglalások száma is, és esküvők is újra vannak a környező éttermekben, így a násznép elszállásolása miatt is érkeznek az érdeklődések.

Úgy tűnik, a nyári szünet beköszöntével a nyaralások, a nyári programok tervezgetése is elindult…

Igaz, a Savaria Karnevál törlésének hírére néhány foglalásunkat lemonták. De szerencsére a többség azért annak ellenére is eljön hozzánk, hogy az idén nem lesz több napos római kori fesztivál Szombathelyen.

321673-P96KUK-397

Összességében tehát jól indul a nyár. Köszönjük szépen a vendégeknek, hogy minket választanak. A visszatérő utazóknak pedig még nagyobb hála, hogy rendszeresen újra eljönnek hozzánk.

Legyél a vendégünk te is! Kérj szállásajánlatot itt!