Épített medence vagy természetes strand?

Hozzád melyik áll közelebb? Essen a választásod bármelyikre, a Garda Hotel jó választás. 

Az épített strand tekintetében egyértelműen a szállodánkhoz közeli létesítményeket ajánljuk. A szombathelyi strand és a városi uszodához tartozó szabadtéri termálfürdős egység is csak pár lépés tőlünk. Az előbbit inkább az élményfürdős kikapcsolódásra vágyóknak ajánljuk, az utóbbit pedig azoknak, akik kisgyermekkel érkeznek vagy a relaxálós wellness jön be nekik.

strand-szállás-Szombathely

De a természetes strandokért sem kell túl sokat menni tőlünk. Igaz, autóra azért szükség lesz. Rohonc és Burg települések fürdői nagyjából 20 kilométerre találhatók a Garda Hoteltől. Ezek ugyan már Ausztriában várják a vizek szerelmeseit, de határmenti települések, szóval rendkívül közeliek A szombathelyiek közül egyébként sokan választják ezeket a strandokat. Igényesek és nagyon hangulatosak.

tavak vas megyében

Persze nem feltétlenül kell a “szomszédba” menni egy jó kis tavi strandolásért. Vas megyében az Őrség felé több, fürdőzésre alkalmas tavat találni. Ott van mondjuk a Vádasa tó, ami a helyiek körében rendkívül kedvelt kisebb természetközeli fürdőhely. Ahogy a Szajki-tavak strand is. Ha mondjuk a Jeli Varázskertbe kirándulsz, ide is érdemes átautózni. 

A két attrakció csupán pár kilométerre található egymástól.

Aztán ne feledjük a gersekaráti Sárvíz-tavat, mint kedvelt vasi fürdőhelyet. Illetve Döröskét se.

Nagyjából mindegyik, fürdőzésre alkalmas közeli tó kevesebb mint egy órás autózással elérhető. Úgyhogy, ha több napra jössz hozzánk és nagy a kánikula, meg persze oda vagy a természetes vizekért, érdemes beiktatni a programba valamelyiknek a meglátogatását. 

9d2b761d655b4098_d7ac16bec164b7c6@2x

Ha kedvet kaptál, már foglalhatod is a szállást. Gyere a Gardába, vakációzz Szombathelyen!