Nyáresti sörözés, fröccsözés Szombathelyen? – Ha egy kis esti élményt is gyűjtenél a nálunk töltött vakáció alatt…

Ha nyári vakáció, akkor kerthelyiséges lazulás… Amikor nyaralni megyünk, rendszerint az adott úticél esti hangulatára is kíváncsiak vagyunk és ilyenkor többnyire egy-egy vendéglátóhely teraszára is kiülünk. Egy nyáresti sör, egy hűsítő fröccs elfogyasztása miért ne lenne a program része? Amennyiben ez nálatok is így van, és Szombathelyre jöttök kikapcsolódni, az alábbi tippek téged is érdekelhetnek.

Amennyiben kerthelyiséggel rendelkező sörözőt, fröccsözőt keresel Szombathelyen, az alábbiak helyek biztosan tetszeni fognak

Például a Május 1. söröző. Ami ráadásul tőlünk csak pár lépés. A Szent István parkban lévő, zöldövezeti hangulatos kis hely ideális választás, ha vacsorázni is szeretnétek. 

Ahogy a belvárosban lévő Sörpatika is. Ahogy az elnevezésből is lehet következtetni, itt bizony komoly kínálat van kézműves sörökből. De természetesen hűsítő nyár fröccsöt is kérhetsz. Meg persze remek pizzát. Ha bejön a romkocsmás hangulat, a söröző belső udvara tetszeni fog.

2fdb10d5

És ha már belső udvar… A Malom söröző szintén rendelkezik kerthelyiséggel. Itt ugyancsak van lehetőség vacsizni, de ha csak szimplán söröznél, azt is megteheted. A hely egyébként nagyon hangulatos ki pub. Szóval ha erre veszed az irányt, ne csak a külső helyiséget próbáld ki, ha lesz alkalmad, bent is nézz körül.

62478091_2830745603618866_5799235340375949312_o

Ugyancsak szívből ajánljuk a Szimfónia kávézót is. Ami egy ismert szombathelyi látványosság közvetlen környezetében található. A zsinagóga mellett, a Bartók terem épületében lévő beülős hely hangulatos bulik helyszíne. Főleg nyáron, amikor a belső udvar is kinyílik a látogatók és a zenei fellépők előtt.

program-szombathely

Végül ott a Pizzicato klub, ami ma már Bohém. Ezt a helyet az alternatívabb zenét kedvelőknek ajánljuk. A kerthelyiséggel is rendelkező hely pincéjében szinte minden hétvégén tartanak bulit. Vagyis ha nem csak az esti életre, hanem az éjszakai hangualtra is kíváncsi vagy, ide el kell látogatnod.

99118327_2660523200828294_2362617864071938048_n

Vagy a Cabana Gardenbe. Ami hivatalosan is Szombathely nyári szórakozóhelye. Ha egy kis bulival is megkoronáznád a szombathelyi vakációt, talán ide is érdemes ellátogatnod.

Hogy döntesz? Gyere, foglalj szállást Szombathelyen és ha lesz alkalmad egy-egy esti lazításra is áldozz egy kis időt.