Ha az őszi kikapcsolódásról nem mondanál le, de azért a nyüzsgő helyszíneket inkább kerülnéd…

Foglalj szállást Szombathelyen! Válaszd a Garda Hotelt! Nálunk ugyanis úgy vonulhatsz el a világ elől, hogy közben azért az élményekről sem kell lemondanod. A szállodától csak pár száz méter a városi parkerdő, ahol óriási túrkat tehetsz. Akár még a közeli Vas hegyre is átkirándulhatsz. De veheted az irány Dozmat felé is, ahol kivételes erdei környezetben található egy olyan kilátó, ahonnan az egész Kőszegi hegy látszik… Rendkívül megnyugtató itt gyönyörködni a kilátásban.

Az út egyébként végig ki van táblázva, szóval eltévedni nem fogtok. Ráadásul nem csak gyalog, akár kerékpárral is megközelíthető mindkét célpont.

unnamed-2

Persze attól még, hogy “elbújnál” egy kicst, nem kell feltétlenül természetközeli programokat választanod. Szombathelyen ugyanis rengeteg az olyan épített örökség, amikben kívülről gyönyörködve is gyűjthetsz élményeket. Ott a székesegyház vagy a zsinagóga épülete, az Iseum, a Savaria Múzeum, a víztorony (lenti képen) vagy önmagában a Fő tér. De ne feledjük az Saághy István-parkot, azaz az erdészeti látogatóközpontot és annak szomszédságában lévő arborétumot se.

95812226_551517089127550_5933209651104448512_n

És, hogy miért a Garda Hotel?

Mert mi nem egy óriási hotel vagyunk, ahol egymást érik a vendégek. Nálunk teltház esetén sincs tömeg. Nem mellesleg rendkívül tágasak a terek, szóval adottak a feltételek a biztonságos távolságtartáshoz. Persze fontos azt is megjegyezni, hogy a szállodában rendelkezésre áll kézfertőtlenítő, a kollégák maszkot viselnek és a higiéniára is átlagon felüli mértékben ügyelünk. Erről részletek itt.

Válaszd a Gardát ősszel is! Foglalj nálunk szállást Szombathelyen!

Ja, és ne feledd! A Garda Hotel kutyabarát szálláshely. Szóval akár a kedvencedet is hozhatod.