Kajak, kenu, elektromos csónak – Tőlünk csak pár száz méter a kölcsönzés

Arról már sokat írtunk, hogy a Garda Hotel milyen szép zöld környezetben található, illetve, milyen remek kis tó van a szállodánk szomszédságában. Arról viszont eddig még nem postoltunk, hogy a tavon bizony csónakázni is lehet.

Two blue row boats anchored in a river shore

Ami a családosoknak is jó program, de a korábbi, pároknak íródott romantikus időtöltéseket összegyűjtő postunkba is beleillik. Szóval a szombathelyi csónakázó tó csak pár perc sétára található a Garda Hoteltől, a csónak kölcsönzés pedig a Deck Bistro-ban lehetséges. Tudjátok – erről a helyről is írtunk már -, ez egy tóparti étterem, ami bizony elég extra helyre került. No, de most nem a gasztronómiáról, hanem a vizes élményekről szeretnénk írni. Csónakot bérelni tehát az étteremben tudtok, márciustól egészen októberig. Illetve nem csak csónakot, és nem csak hagyományos csónakot. A Deckben kölcsönözhetsz vízi biciklit, kajakot, kenut és még elektromos csónakot is. Az árak 900 forinttól indulnak – ez fél óra csónakázást jelent. Az elektromos csónak bérlése ugyanennyi időre 3 ezer forintba kerül.

A nyári időszakban, augusztus 31-éig hétfőtől péntekig délután egy órától este 8 óráig van lehetőséged bérelni. Hétvégén pedig délelőtt tíztől este nyolcig van nyitva a kölcsönző.

Ha kedvet kaptál, az őszi időszakban, október 15-éig minden nap délután egy órától este hétig lehet csónakázni.

Ne hagyd ki ez a progit se! De egy Deck Bistro-s ebédet és vacsit is szívből ajánlunk nektek.