Romantikus programok Szombathelyen

Ha valaki a párjával érkezik a Garda Hotelbe, valószínűleg szívesen részt vesz romantikus programokon. A múltkori “csillag leses” postunk folytatásaként ezért ajánlunk is még egy-két alternatív progit. 

Például az emlékmű dombon nyugodtan piknikezhetsz egyet a pároddal. A kosárka megtöltéséhez pedig menjetek el együtt a szombathelyi piacra. Szerezzetek be itt házi sajtokat, péksütit, kolbászt… A piacig pedig menjetek bringával. Ha nem hoztatok magatokkal, a Gardában tudtok bérelni.

photo-1549934159-af720506e2bb

Romantikus szombathelyi program lehet még egy Deck Bistro-s vacsora is. A Garda Hoteltől pár száz méterre található, a csónakázó tó partján lévő étterem teraszán meglehetősen hangulatos vacsorázni. Ezt nem hagynánk ki.

De a romantikához nem kell feltétlenül étkezni is. Ahhoz, hogy kicsit egymásra hangolódjatok, egy nyáresti séta is alkalmas lehet. Mondjuk a város főterén. Vagy ha a természetközeli környezet jobban bejön, szívből ajánljuk a Kámoni Arborétumot is. Ahova még kedvezményes jegyet is válthatsz nálunk a recepción.

És ha már növények: Miért ne mennétek el együtt a pároddal valamelyik szombathelyi kertészetbe? Pattanjatok bringára, és válasszatok valami szép kis virágot otthonra. Az Örökzöld kertészetben és a Parti kertészetben is óriási a választék. De előtte ugorjatok be egy elviteles kávéra. A fő téren találtok több helyet is, ahol kínálnak to-go italokat.

Vagy ha egy mini csapatépítésre mennétek, jelentkezzetek be a Tömlöcbe. Egy szabadulószobás program biztosan közelebb hoz titeket egymáshoz.

A kiszabadulás sikerét pedig ünnepeljétek meg mondjuk egy remek fagyival. Hogy hol? Nem olyan régen összegyűjtöttük Szombathely legjobb fagyizóit. Ha kíváncsi vagy ezekre, katt ide!

Persze nem kell, hogy a romantika véget érjen a hotel ajtajában. Kérhetsz mondjuk pezsgő vagy bor bekészítést a szobába… A többi pedig már rátok van bízva.

Gyertek, romantikázzatok Szombathelyen!