Bringás térkép Szombathelyről – Mi az e-rollereseknek is ajánljuk

Szombathely látnivalóinak megismerésére a legtöbben gyalogosan vállalkoznak. Pedig tőlünk bérelt elektromos rollerekkel vagy karékpárral is megtehetnék ugyanezt. Sőt, ez utóbbiak talán egy kis plusz élmény faktort is tartogatnak. Főleg a rolleres megoldás kínálja ezt. Hiszen kerékpárral még csak-csak közlekedünk otthon, elektromos rollerrel viszont ritkán. 

Ráadásul Szombathelyen nem kell céltalanul bolyongani a városban. Készült ugyanis egy térkép, ami végigvezeti a városon a kerékpárosokat, e-rollereseket. Természetesen a főbb látványosságok érintésével. Ez a bizonyos térkép egyébként 19 kilométeres körtúrán navigálja végig a bringásokat, rollereseket. A Fő térről indul, és az arborétumot érintve ugyanoda tér vissza. Közben elvezeti a turistákat az Erdészeti Látogatóközponthoz, a Saághy-kastélyhoz, az Ernuszt-kastélyhoz, a Vasi Skanzenhez, a csónakázó tóhoz, az emlékmű dombjához – ami, a Garda Hotel mellett található -, a Kálvária-templomhoz, a Püspöki Palotához, a Smidt Múzeumhoz és a Megyeháza épületéhez.

Jó kis túra. Ami szerintünk elektromos rollerezéssel még nagyobb élménnyé tehető. Ilyen jármű természetesen nálunk is kölcsönözhető. A recepción akár már a szoba lefoglalásakor jelezheted, hogy igényt tartasz ilyen járgányokra. Ami egyébként így néz ki. Íme, egy videó, ami szerintünk garantáltan meghozza a kedvedet Szombathely e-rolleres felfedezésére.

A bejegyzésben említett Savaria City Tour térkép pedig itt érhető el. Érdemes letölteni. Ja, és a túrából a gasztronómiát se hagyd ki! Igaz, az e-rollerezés nem fogyasztja úgy a kalóriát, mint kerékpározás, de azért az ilyen túra közben is biztosan szívesen ennél valami finomat. Ha ez a terved, egy korábban készült éttermi ajánlónk érdekelni fog. Ezt itt éred el. Gyere Szombathelyre lazítani!