Kulturális programok Szombathelyen – Hol és mi?

Mozi, színház, koncert. Ha kíváncsi lennél, hogy a szombathelyi tartózkodásod idején milyen kulturális programokat tartanak a városban, ide kell kattintanod.

Az agorasavaria.hu oldalon az érdeklődési körödnek megfelelően, kategóriák alapján választhatod ki, hogy milyen programokat mutasson rendszer. Korábban írtuk, hogy a városban színházi és komolyzenei társulat is működik. Kulturális eseményeket azonban nem csak a Weöres Sándor Színházban és a Bartók Teremben tartanak. Rengeteg eseménynek ad otthont az Agora Művelődési és Sportház is. Jellemzően koncerteket és vendégelőadásokat tartanak itt. De itt rendezik meg például a sokak által ismert Savaria táncversenyt is. Illetve számos alkalommal tartanak a sportházban stand up esteket és rendszeresek a kiállítások is. No, meg a musical és az operett előadások, amik szinte minden alkalommal extrán nagy érdeklődésre tartanak számot.

Szóval, amikor Szombathelyen jársz és a programba belefér egy kis kulturális kikapcsolódás is, számolj az Agora kínálta lehetőségekkel.

program-szombathely-garda-hotel

Klikk a részletekért! Az oldalon jegyvásárlás opció is elérhető.

Szombathelyre jönnél, de még nem foglaltál szállást? Kérj ajánlatot pár kattintással a Garda hoteltől!