Tavaszi mikrovakációt tervezel? Gyere a Gardába!

Az idén tavasszal három hosszú hétvége is lesz. Az első húsvétkor, a második május 1-jéhez, a harmadik pedig pünkösdhöz kapcsolódóan. Szóval lesz bőven lehetőség tavaszi lazításra. Gyere Szombathelyre!

Foglalj szállást a Garda Hotelben, és járd be tőlünk kiindulva a környéket! Kirándulj el mondjuk Kőszegre vagy ruccanj át Ausztriába fürdőzni! Nemrég ez utóbbihoz adtunk már tippeket. Ebben a blogpostban olyan gyógyvizes, élményfürdős lehetőségeket gyűjtöttünk össze, amik tőlünk indulva akár fél óra alatt elérhetőek.

Persze nem kell feltétlenül a szomszédba menni extra élményekért. Ha fürdőznél, tőlünk Sárvár és Bükfürdő is pár perc alatt elérhető. Illetve a természetközeli élmények is karnyújtásnyira vannak. Elég csak a fent már említett Kőszegi-hegyet vagy a határ mentén húzódó kiváló bringás terepet, a Vashegyet szóba hozni. Mindkét helyen akár pincészetek meglátogatását is beiktathatod a programba. 

Vagy a kerékpár helyett választhatod az eMonsteRoller-t. Nálunk ugyanis akár elektromos rollert is bérelhetsz. Ami valójában nem is roller, inkább egy terepen is kiválóan használható robogó. Szóval ezek a járgányok alkalmasak Szombathely felfedezésére és természetközeli kalandozásra is. Akár a Gardától pár száz méterre lévő parkerdőben is suhanhattok velük.

Csak ajánlani tudjuk…

Ahogy azt is, hogy a környék éttermeit is próbáljátok ki a mikrovakáció alatt. Mondjuk a Deck Bistrot és a Tóvendéglőt. Mindkét étteremben kiváló a konyha és mindkettő a hotelünk mellett lévő csónakázó tó partján található. Szóval a szállodából bármikor átsétálhattok egy jót enni.

És ha már csónakázó tó. Ha igazán romantikus kikapcsolódást terveztek, egy kis tavi ringatózásra mindenképpen fizessetek be. Csónak bérlésre a Deck Bistroban van lehetőség.

Végül még egy tipp. Még tavaly egy postban összegyűjtöttük a környék legjobb fagyizóit. Szerintünk, ha Szombathelyen jártok, ezek közül legalább egyet meg kell látogatni. Tavasszal már simán mehet a fagyizás is.

Várunk a Garadában. Ha tavaszi kikapcsolódáshoz kerestek szállást Szombathelyen, írjatok nekünk, és kérjetek ajánlatot. De akár az aktuális csomagajánlataink közül is választhattok. Ezeket itt éritek el.