Öt dolog, amiért a Garda Hotel lesz az ideális választás az idei nyaraláshoz

Az, hogy az idén teljesen más lesz a nyaralás, mint korábban, az nem kérdés. És az csak egy dolog, hogy a többség beföldön vakációzik. Ennél azért jóval összetettebbek az igények. Például most sokkal jobban vágyunk az elszigeteltségre. Vagy legalábbis kerülnénk  a tömeget. Jelenleg az olyan szállásokat részesítjük előnyben, ahol azért viszonylag kevesen fordulnak meg. Illetve ahol van lehetőségünk olyan programokon részt venni, amik szűk körben is élményt nyújtanak. Neked is hasonlóak az elvárásaid?

A különféle felmérések alapján és a mi személyes tapasztalatunk szerint is nagyon úgy fest, hogy az idén a kis hotelek lesznek a nyár “slágerei”. Különösen azok, amik természetközeli helyen találhatók. Mindezeken felül rendkívül fontos, hogy az adott szállás a szokásosnál jobban ügyeljen a higiéniára, illetve rugalmas legyen a foglalások tekintetében.

Ez a minimum….

Ha csak ezeket az igényeket nézzük, nem kérdés, hogy a Garda Hotel ideális választás lesz a nyárra.

Képernyőfotó 2019-10-07 - 15.42.14

Ahogy arról már többször is írtunk, az utóbbi hetekben a lobby egységben egy légfertőtlenítős diffúzort, vagyis párologtatót használunk, illetve ugyanitt, a vendégtérben, a recepciós pulton egy érintés nélküli szenzoros, alkoholos kézfertőtlenítőt is üzembe állítottunk. Mindemellett a korábbinál természetesen jóval intenzívebb a fertőtlenítő takarítás – a közösségi terekben és a szobákban is. Sőt, a kulcsokat és a kilincseket is gyakorlatilag folyamatosan, a használat után szinte azonnal fertőtlenítjük.

A maximális higiénia tehát adott.

Ami pedig az adottságokat illeti… Mivel a Garda Hotel zöldövezetben található, így a kikapcsolódási lehetőségek is nagyrészt természetközeli élményekhez köthetők. Legyen szó egy szimpla piknikről a szálloda melletti tisztáson vagy erdei túráról a közeli tanösvényen.

photo-1549934159-af720506e2bb

Ne feledkezzünk meg továbbá arról, hogy a szállodában kerékpárt is tudsz bérelni és elektromos rollerrel is bejárhatod a várost. Akár csak úgy magadban, biztonságosan. Ugyanakkor adott a lehetőség, hogy elkirándulj valamelyik közeli osztrák fürdőtóhoz. Ausztria ugyanis tőlünk csak pár kilométer. Szóval ha nem szívesen strandolnál a nyáron épített strandon, ez is egy programlehetőség. Persze ez nem azt jelenti, hogy nálunk ne lenne adott a közeli vizes kikapcsolódás. Ahogy arról szintén írtunk nemrég: a szállodától csak pár lépés a termálstrand, ezen kívül Szombathely másik csúszdázós, élménymedencés fürdőhelye is nagyjából tíz percre található tőlünk.

szállás_Szombathely-Garda-terasz

Végül fontos megemlítenünk, hogy a Garda Hotel egy kisebb méretű szálloda. Szóval nem kell azon aggódnod, hogy a szálláson óriási tömegekkel kell találkozni. Ráadásul az étkezésre sem csak zárt térben van lehetőség. Ha tehát a reggelikor mondjuk elvonulnál egy kicsit félreeső helyre a teraszon, simán megteheted.

Szóval ha olyan belföldi úticélt keresel a nyaraláshoz, ahol úgy kapsz élményeket, hogy közben nem kell feltétlenül tömegekkel találkozni, de mégis maximális a kiszolgálás, a Garda Hotel ideális választás. Ha Szombathelyen keresel szállást, mindenképpen kérj tőlünk ajánlatot!