Most látni igazán, milyen remek helyen található a Garda Hotel

A Garda Hotel Szombathely kivételes pontján található. Ami ilyenkor, ősszel még jobban tudatosul az emberben. Most hogy a levelek sárgulnak, ezerféle színben pompázik a természet, érezzük: a Garda tényleg gyönyörű helyen van.

Balról a Szent István-park határolja a szállodát, jobbra pedig egy óriási zöld terület, gyakorlatilag egy fákkal körülvett domb, aminek a tetejéről rálátni a városra. De kicsit arrébb ott a csónakázó tó, ami ilyenkor, ősszel még az átlagnál is szebb. A szigeten található fák, a parton lévő növények mind barnulnak, sárgulnak már. Az ezerféle szín pedig tükröződik a tó felületén… Nagyon kellemes látvány. Szuper élmény itt sétálni.

img_3561_0

De egy kis őszi csónakázós ringatózásra is bátorítunk, ha már itt jársz. Majd levezetésnek irány a Deck Bisztró terasza! A tea, a kávé mellett csodálni a lemenő őszi Nap fényét, sokat hozzátesz a kikapcsolódás élményéhez.

Ugye, hogy jó helyen található a Garda Hotel?

És akkor még a közeli parkerdőről, a pár lépésre lévő Ezredévi Parkról nem is beszéltünk.

Ha hozzánk jössz lazítani, használd ki, hogy a Garda zöld környezetben található. Csónakázzatok, sétáljatok, piknikezzetek…! Ja és a házi kedvencet se hagyjátok otthon. Nem csak azért, mert a zöld környezetet ő is biztosan értékeli majd, hanem mert a Garda Hotel kutyabarát szállás.

Gyertek hozzánk az egész családdal! Szervezzetek mikrovakációt a Gardába! Ha tetszik az ötlet, szobát foglalni, ajánlatot kérni itt tudtok.