Sportesemények Szombathelyen – Arénák, sportcsarnokok a Garda Hotel közelében

Sportesemények Szombathelyen: foci, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, vízilabda. Milyen sportág áll hozzád igazán közel?

A városban többféle sportkomplexum is üzemel, amikben természetesen rendszeresek a mérkőzések is. Hétvégente gyakran több jelentős sportesemény is zajlik Szombathelyen. Ilyenkor a szállodánkban is több csapat száll meg. De gyakran a szurkolók is nálunk foglalnak.

A focimeccsekre és a kézilabda mérkőzésekre jellemzően a Haladás stadionban kerül sor, ami egyébként a Garda Hoteltől csak pár száz méterre található. De rendkívül közel van hozzánk a városi uszoda is. Ahol a szombathelyi vízilabda csapat, az Aligátorok játssza a mérkőzéseit.

21457868-1830353423941315-8026078075933720709-o-001

fotó: Haladás Sportkomplexum

Aki szeretne jégkorong meccseket nézni, annak a Szombathelyi Pingvinek arénájába kell ellátogatnia. Ami ugyancsak séta-távolságra található a Garda Hoteltől.

Valamivel távolabb van a szállodától a városi kosárlabda csarnok. A nemzetközi meccseknek is helyt adó Aréna Savaria a Falco első osztályú kosárlabda csapat otthona. De a pálya és a nézőtér méretei miatt más jellegű nagyszabású sport- és kulturális eseményeket is tartanak itt.

scheffler-arena-savaria-4

fotó: Szombathelysport.hu

És akkor ott a városi vívóakadémia és asztalitenisz csarnok, valamint az egyetemi sportcsarnok is, ahol szintén rendszeresek az izgalmas tornák. Érdemes ezekről is tájékozódni.

Szóval, ha oda vagy a sportért, és szállást keresel Szombathelyen, válaszd a Garda Hotelt! A szállodától a legtöbb csarnok gyorsan és könnyedén elérhető. Akár még gyalog is. Csapatoknak, szurkolóknak egyaránt ideális választás lehet a szálloda.

Ajánlatkérés pár kattintással. Foglalj szállást Szombathelyen a Garda Hotelben!