Mennyibe kerül egy ősz mikrovakáció Szombathelyen?

Azt, hogy miért érdemes Szombathelyre jönnöd az ősszel, már többször írtuk. Postoltunk a város látnivalóiról, a környékbeli aktivitási lehetőségekről, a szállodát övező “zöld” őszi hangulatáról… De a Garda Hotel őszi csomagajánlatait eddig még nem mutattuk be. 

Igen, merthogy rendszeresen készülünk tematikus ajánlatokkal is. Ahogy minden évszakban, úgy ősszel is kínálunk különféle csomagokat. Pároknak és családoknak is.

Akár még a házi kedvenceteket is elhozhatjátok magatokkal. A Garda Hotel ugyanis kutyabarát szállás.

És, hogy mennyi az annyi? 

A szállás, a svédasztalos reggeli, a wifi és a díjmentes parkolás ára 5 ezer 700 forintról indul egy személynek. 

Ez az ár egy Basic kétágyas szoba esetén érvényes. Ha családi szobát választanátok (5 fő részére), 6 ezer 700 forint egy éjszakára egy vendégnek a szállás. Amennyiben négytagú a család, akkor 7 ezer 500 forint a díj egy főnek.

A standard kétágyas szoba díja 8 ezer 500 forint, a prémium kétágyas szobáé pedig 10 ezer 500 forint – egy főnek.

Gyermekkedvezményt természetesen az őszi csomagban is kínálunk. Hatéves korig ingyenes a pótágy használata, 6-18 éves korig pedig 3 ezer forint éjszakánként, egy főnek.

Amennyiben a gyermekek külön szobában kapnak helyet, a csomagárból 30 százalék kedvezményt biztosítunk (legalább 1 teljes árat fizető szoba foglalása mellé).

A csomag szeptember 1-jétől november 30-áig érvényes, minimum 2 éjszakás foglalás esetén (kivétel kiemelt ünnepek és ünnepi időszakok).

Természetesen SZÉP-kártyát is elfogadunk./blockquote>

Kedvet kaptál?

Ha kíváncsi vagy a környékbeli kikapcsolódási lehetőségekre, katt a blogunkra. Amennyiben az árakról, a csomagokról érdeklődnél, illetve még több részletre lennél kíváncsi az őszi ajánlatokról, itt írhatsz nekünk.

Foglalj szállást Szombathelyen! Válaszd a Gardát!